Hae
Rosa Camilla

Syyskuun Glossybox – ota aikaa itsellesi!

 

Ihanaa, sumuista torstaita! Kävin jo joku aika sitten hakemassa tämän kuun Glossyboxin postista, mutta kesti hetken saada kuvia maailmalle, kun täällä kotona ei ollut siistiä paikkaa kuvien ottamiselle. Tänään sain itseäni niskasta kiinni ja kameran käteen – pitkästä aikaa! Kurkataanpa sitten, mitä tämän kuun boksi pitää sisällään.

Nopeasti vielä muutama sananen Glossyboxista: kyseessä on perinteinen kauneuden yllätysboksi, joka sisältää joka kuukausi vähintään 5 tuotetta. Kuukausitilaus maksaa vain 17,99 euroa, eikä postikuluja veloiteta erikseen. Boksin toimitusaika on tosin hiukan normaalia pidempi, jopa 10-14 päivää. Käy klikkaamassa omasi kotiin täältä.

 

 

Tämän kuukauden teema on Spa, eli mielestä ja kehosta huolehtiminen! Tykkäsin tästä teemasta erityisesti siitä syystä, että syksy on erinomaista aikaa oman ajan ottamiselle. Kuori ja helli ihoasi, ruoki vatsaasi, liiku aktiivisesti, lue kirjoja, kuuntele musiikkia, meditoi, pysähdy hetkeen ja nauti vuodenaikojen vaihtumisesta. Hemmottele itseäsi vähän normaalia enemmän, sillä nyt jos koskaan se on täysin sallittua!

 

 

Mélusine Paris Magic Jade Roller (18€)

Näitä jadekivestä tehtyjä rollereita on alkanut näkymään lähes jokaisessa verkkokaupassa, eli tietysti itseltänikin löytyy jo tämä. Rullailu on todella rentouttavaa ja avustaa tuotetta imeytymään ihoon, minkä takia käytänkin sitä usein kasvoöljyn kanssa. Lisäksi sen pitäisi kiihdyttää pintaverenkiertoa, kuten normaalin hieronnankin. Tämä tietysti avustaa ihoa uusiutumaan, mikä lisää ihon kimmoisuutta ja tasaisuutta. En ole tästä merkistä aiemmin kuullut, mutta tuote tuntuu laadukkaalta!

 

 

Pop Up Beauty Soothing Face Mask (2,7€)

Tässäkin taas yksi merkki, josta en ole kuullutkaan! Tämä kangasnaamio tekee sitä perinteisintä, eli kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Ainoa, mistä en tässä tykkää, on ainesosalistaus. Blogistakin on varmasti huomannut, että tuijotan purkkia ja merkkiäkin enemmän purnukan sisältöä, eikä se tässä naamiossa oikein innosta. Laitan tämän kuitenkin jonkun saunareissun yhteydessä testiin!

Minetan Coffee Scrub (12,95€)

Kahvikuorinnat ovat myös nykyään todella suosittuja, ja tämä Minetan-merkin kuorinta onkin hyödyllinen ihoa valmistelevaksi tuotteeksi esimerkiksi ennen itseruskettavia tuotteita. En kuitenkaan ihan täysin ymmärrä tuotteen hintaa, sillä kahvinpurujen lisäksi tuotteessa on ruskeaa sokeria, manteliöljyä, oliiviöljyä, saksanpähkinäöljyä ja parfyymiä. Käytännössähän kahvikuorinnan saa tehtyä siis kotonakin sekoittamalla käytettyihin kahvinpuruihin oliiviöljyä. No, testailen tuotetta silti mielelläni, koska olen juuri viime viikolla käynyt suihkurusketuksessa ja pääsen kohta siihen vaiheeseen värin kanssa, että loput rippeet täytyy kuoria pois läikikkyyden välttämiseksi.

 

 

Spa To You Deep Pore Cleansing Facial Brush (7€)

Kasvoharjojen suhteen en oikein tiedä, mitä mieltä olisin. Tämä kasvoharja sisältää harjaksien lisäksi silikonityynyjä harjasten seassa, jotka puhdistuksen lisäksi hierovat ihoa ja parantavat näin ollen verenkiertoa. Tätä on tarkoitus käyttää siis puhdistusaineen kanssa, mutta en näkisi huonona ajatuksena käyttää tätä esimerkiksi jalkojen ihon kuivaharjaukseen! Täytyy kokeilla, miltä tämä tuntuu iholla jonkin maitomaisen puhdistusaineen kanssa, yksinään se nimittäin jokseenkin tuntuu raapivalta.

Avant Supreme Hyaluronic Acid Antioxidising DUO Moisturiser (98€) 

Avantin tuotteita sain viimeksi testaukseen Lookfantasticin joulukalenterista, eli olin tästä ihan innoissani! En vaan voi käsittää, että tämän ovh on 100 euroa – piti ihan käydä verkkokaupasta katsomassa, oliko tuohon Glossyboxin tuotekorttiin tullut näppäilyvirhe, haha! Kaksi pääasiallista vaikuttavaa ainetta ovat hyaluronihappo sekä avokadoöljy. Tuoksu on mieto mutta jotenkin tutun ylellinen. Onkohan kaikilla kalliimmilla merkeillä samat parfyymit käytössä… Mutta tämä oli miellyttävä yllätys, menee testiin!

 

 

Boksin kokonaisarvo on tässä kuussa huimat 139 euroa, mikä on lähes kahdeksan kertaa boksin myyntihinta. Hui että, nyt kyllä tiimi taisi ihan ylittää itsensä! Tuotteet täsmäsivät myös kaikki sataprosenttisesti ajateltuun teemaan, mikä oli myös ihanaa. Näillä tuotteilla saa tehtyä kotona kunnon hemmottelukasvohoidon halutessaan. Pyörittele ensin kasvoharjalla puhdistustuote kasvoille ja huuhtele. Aseta kasvoillesi kangasnaamio ja käytä aikaa kuorimalla vartalosi Minetanin kahvikuorinnalla. Kun kangasnaamio on ollut iholla noin 15 minuuttia, poista naamio ja hiero loput tuotteesta kasvoille hyödyntäen rolleria. Viimeistele Avantin kasvorasvalla sekä lemppariöljylläsi. Voilá!

Mikä oli sun lempituote tämän kuun boksissa? 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *