Hae
Rosa Camilla
Kaupallinen yhteistyö

Kulmien microblading: seitsemän kuukauden jälkeen

Kaupallinen yhteistyö: Spa Unique

 

Kirjoitin helmikuussa ajatuksiani kulmien microbladingistä, sillä kävin heti vuoden alussa Spa Uniquessa Annin hoitopöydällä piirtämässä itselleni kulmakarvoja, jonka jälkeen kulmille tehtiin vielä vahvistus maaliskuun lopussa. Sen jälkeen kulmiin ei ole koskettukaan ammattilaisen toimesta, eli ne ovat saaneet elää täysin omaa elämäänsä. Unohdan itsekin päivittäin, etteivät kyseessä ole omat kulmani, haha! Meikatessa vahvistan edelleen hiukan kulmien ulkoreunoja, sillä meikkaan todella vahvasti. Muuten en sitten noihin koskekaan, mikä tuntuu mahtavalta.

Halusin tulla hiukan päivittelemään fiiliksiäni microbladingista nyt, kun aikaa on kulunut ja havahduin tosiaan siihen ajatukseen, että kävisinkö uudessa vahvistuksessa vielä ennen häitä. Mielestäni kulmat eivät ole ensimmäisen vahvistuksen jälkeen haalistuneet juurikaan, mitä nyt toisesta häntäpäästä ehkä parantumisen aikana hävisi taas muutama karva. Varsinaisen kulmien tekokerran jälkeen on siis aina käytävä kuukauden kuluttua ensimmäisessä vahvistuksessa – mikä kuuluu hintaankin – sillä kulmiin ei todellakaan heti ensimmäisellä kerralla tartu kaikki väri. Iho parantuessaan kuorii osan väristä pois, minkä lisäksi joidenkin kohdalla aineenvaihduntakin saattaa häivyttää väriä äärimmäisen nopeasti. Oma ihoni taitaa pitää ihan hyvin väristä kiinni, kun kulmat näyttävät näin hyviltä vielä 7 kuukauden jälkeenkin!

 

 

Näistä kuvista näkeekin aika hyvin sen, missä omat karvani kasvavat (ne harvat), sekä miten ne tavoittelevat mieluummin leukaani, kuin hiusrajaani. Anni itseasiassa mainitsikin, että hän suosittelee yleensä brow liftiä käytettäväksi microbladingin kanssa, jos omat karvat ovat itsepäiset. Ilman kulmakarvageeliä nuo nimittäin repsottavat usein ”rajan” ulkopuolella. Halusin siis microbladingin nimenomaan siitä syystä, että omat kulmakarvani ovat niin surulliset. Mielestäni kulmat korostavat kasvoja, enkä tuntenut siksi oloani mukavaksi koskaan meikittömänä – koska ei ollut mitään, mikä olisi tasapainottanut vahvaa leukalinjaani. En edes kulmakarvageelillä vahvistettuna saanut omilla karvoillani sellaista lopputulosta, johon olisin tyytyväinen. Todetaan nyt vielä sekin, että en lähes koskaan jaksanut värjätä kulmiani. En tiedä, värjättyinä karvojen onneton olotila oikein korostui.

No, nykyään en kylllä enää edes muista, miltä näytin ennen kulmakarvojen vahvistusta. Nämä kuvat on otettu muuten täysin meikittömänä!

 

 

MICROBLADING on ollut todellinen arjen pelastus

Rehellisesti sanottuna, en kadu hetkeäkään näiden kulmien kanssa. Vaikka itse operaation jälkeen kulmat näyttävät hetken lähes kuulakärkikynällä piirretyiltä, iho alkaa varisemaan ja parantuvat haavat kutisevat, menee vaihe ohi todella nopeasti. Jonka jälkeen jäljellä ovatkin pehmeät, näyttävät kulmakarvat. Ehkä ihmiselle, jolla on karvoja jo valmiiksi hyvä määrä, ei muutos ole niin radikaali, mutta omalla kohdallani oli ihana herätä joka aamu siihen, että peilistä tuijottivat kaksi siistiä kulmaa. Siistiä, muotoiltua kulmaa, jotka eivät näytä todellakaan meikatuilta. Kaiken lisäksi, meikkaamiseen käyttämäni aika on lyhentynyt radikaalisti. Vaikka vahvasti meikatessani vielä vahvistankin kulmia (osittain siksi, että meikkivoide peittää osan karvoista), ei kulmien muotoiluun kulu enää viittätoista minuuttia, koska malli on jo valmiina pohjalla. Käytännössä lisään hiukan väriä valmiin pohjan päälle, ja that’s it. Meikkaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Ja muutenkin, viihdyn nyt huomattavasti enemmän meikittömänä. Ei sillä, että olisin ollut erityisen epävarma kasvoistani aiemmin, mutta kuten sanottu, kulmakarvat kehystävät kasvoja. Jokin vahvemmissa kulmakarvoissa saa itseni tuntemaan olon paljon itsevarmemmaksi!

 

 

En alkuperäisistä ajatuksistani huolimatta aio käydä vahvistuksessa nyt syksyllä, vaikka se ei sentään maltaita maksakaan. Mielestäni kulmissa ei ole juuri nyt mitään vikaa, vaan ne ovat juuri niin luonnolliset, kuin toivoinkin. Vahvistuksen ajankohta onkin yleensä aina vuoden välein, joten katson joulukuussa sitten aikoja sitä varten, jos tuntuu, että väri on valahtanut jonnekkin kulmista. Oikeastaan seuraavaksi kiinnostaisi käydä kokeilemassa brow liftiä, lash liftin lisäksi. Todennäköisesti sen myötä nuo kulmat näyttävät vieläkin luonnollisemmilta.

Onko kulmien microblading ollut haaveenasi? 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Spa Unique

4 kommenttia

 1. Minna kirjoitti:

  Minusta ne ovat liian paksusti tehty, tosi paljon omien karvojen yli, ja näkyy raja niin selvästi. Nyt kasvoja katsoessa tuijottaa vain kulmia..

  • Rosa Camilla kirjoitti:

   Kulmathan tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Itse pidän vahvoista, raamikkaista kulmista, näiden rajojen mukaan meikkasin kulmat jo pitkään ennen microbladingia 🙂 Ja kuten kirjoitin, ei noita omia karvoja ole riittävästi omaan makuun.

 2. Heivei kirjoitti:

  Nämä ei kyllä omaan silmään näytä hyviltä. Erottuvat aivan liian häiritsevästi omista kulmistasi.

  • Rosa Camilla kirjoitti:

   Harmin paikka, onneksi asiakas on enemmän kuin tyytyväinen 🙂 Lisäksi aiempaan kommenttiin viitaten haluaisin myös muistuttaa, että kuvathan on tarkoituksella otettu läheltä, teräväpiirtokameralla ja suurella aukolla, jotta kulmat tulisivat todella esille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *