Hae
Rosa Camilla

Vielä on kesää jäljellä – testissä essencen kesäuutuuksia!

 

Voin ihan käsi sydämellä myöntää, että vierailen aika usein tuossa lähi-Tokmannilla ihan vaan essencen hyllyjä tiiraamassa, sillä uusista kokoelmista harvemmin kuulutellaan missään erityisemmin. On oltava siis haukkana paikalla, jos mielii testailla uusia tuotteita, mistä syystä nämäkin tuotteet sattuivat ostoskoriini! Huomasin nimittäin joku viikko sitten, että Tokmannilla oli myynnissä uusi TANsation-kokoelma, jonka pakkaukset ja markkinointimateriaali oikein huusivat kesähelteitä. Suomessa on toki jo jonkun aikaa kuuluteltu syksyn alkua, mutta ikuisesta pessimistisyydestä huolimatta haluan toivoa, että kesää on vielä jäljellä.

Löysin tarkemmin tietoa TANsation-kokoelmasta Kosmetik4less-verkkokaupan sivuilta, joka oli aiemmin suosikkilähteeni essencen tuotteiden hamstraamiseen. Ilmeisesti tähän kokoelmaan kuuluisi enemmänkin paletteja, ihania korostusvärejä sekä siveltimiä, mutta meidän Tokmannilta löysin tosiaan vain yllä näkyvät kolme tuotetta – luomiväripaletti, vartalopuuteri ja kabuki-sivellin.

 

 

Luomiväripaletteja oli Tokmannilla tarjolla kaksi, joista valitsin tämän Turtle, You’re In My Circle -paletin, jossa oli maanläheisempiä sävyjä arkikäyttöön. Hintaa paletilla oli 7,49 euroa, eikä se pettänyt odotuksia! Mattaiset sävyt olivat todella helppoja häivyttää, eivätkä metalliset sävytkään levinneet täysin pitkin poskia. Itse käytän metallisia sävyjä aina kostealla siveltimellä, joka minimoi varisemisen ja maksimoi hehkun. Sormenpäällä levittäminen antaa myös saman efektin. All-in-all, olin todella positiivisesti yllättynyt tämän paletin hinta-laatu -suhteeseen! Ainoastaan sävy ”maui” oli kevyt pettymys, kun se ei ollutkaan yhtään niin punainen oikeassa elämässä, mitä paletissa.

Psst! Palettikaksikon toinen osa, Make A Wish Little Fish -luomiväripaletti, sisälsi ruskeiden sävyjen lisäksi myös muutaman herkullisen turkoosin sävyn! Siinä siis myös hyvä arkipaletti, pienellä säväyksellä vain.

 

 

Lisäksi tarjolla oli kahta erilaista Heat of the Sand -vartalopuuteria, joista nappasin vaaleamman, sävyn nimeltään ”Beach-a-holic”. Sen levittämiseen tietysti mukaan lähti myös kabuki-sivellin, ihanan kultaisella ulkomuodolla. Puuteri oli vain 7,49 euroa, mutta sivellin jopa 6,25 euroa. En ihan tuhottoamasti ehtinyt tätä vielä testaamaan, mutta puuteri tuntui iholla todella kevyeltä. Hehku on hienoinen, ei yhtään glitterinen, ja sivellin ihanan pehmeä. Erityisesti kuvittelisin hyödyntäväni tätä juhlapäivinä säärissä (kuten häissä), tai sitten rantalomalla olkapäitä korostamassa! Kasvoillekin tämä käy varmasti, jos ei kaipaa sellaista läpitunkevaa hohdetta, vaan kevyempää, luonnollisempaa hehkua.

 

 

(Yritin saada näihin kuviin muuten rantatunnelmaa, mutta todellisuus on jotain muuta, haha!)

TANsation -kokoelma on muuten tehty yhteistyössä toisen edukkaan merkin, Catricen kanssa, eli Catricelta löytyy myös tälle kesälle saman TANsation-nimen alta tuotteita. Rantateemastaan huolimatta brändit ovat kuitenkin kuulemma hyödyntäneet vähemmän muovia tuotteiden pakkauksissa, tai ainakin enemmän kierrätettyä muovia, sekä lahjoittavat tuotoista X määrän rahaa Plastics For Change-säätiölle. Hienoa!

Oletko bongannut näitä tuotteita jo kaupoista?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *