Hae
Rosa Camilla

Kesän trendiväri luomilla: kirkas violetti

 

Ihanaa maanantaita! Tänään testaillaan Jeffree Star Cosmeticsin Blood Lust-palettia ihan tositoimissa, sillä tartuin eilen ex tempore siveltimiini ja päätin leikkiä hiukan väreillä. Mitään erityistä ajatusta ei ollut, kuin oikeastaan kokeilla samalla kertaa jo aiemmin tilaamaani Beauty Bayn oman merkin nestemäistä luomiväriä, jonka sävy sattuu olemaan myös hiukan violettiin taittava. Nestemäiset luomivärit ovat olleet itselleni haaste, sillä niiden kanssa työskentely ei ole aina niin helppoa, kuin haluaisi toivoa.

Käytän itseasiassa aika usein violetteja sävyjä luomillani, sillä ne jotenkin korostavat sinisiä silmiä ja ruskeita hiuksia ihanasti. Harvemmin vain tulee ihan näin räikeä lopputulos, haha! Tästä paletista tuli muuten jotenkin mieleen tämä parin vuoden takainen tekeleeni Jeffree Star Cosmeticsin Blood Sugar -paletilla. Näköjään olen tuona kesänä leikkinyt myös saman paltin violetilla sävymaailmalla. Harmi, kun tämän kesän festarit jäivät nyt välistä, tällä Blood Lust -paletilla saisi nimittäin vaikka mitä ihanaa keksittyä siihen tarpeeseen!

 

 

Näin tein:

Häivyttämiseen sopivaa sävyä Royal Pain sudin ensin luomivakoon suhteellisen rennolla otteella. Tämän jälkeen tupsuttelin kapeammalla siveltimellä ulkonurkkaan ja hiukan luomivakoon sävyä High King, joka oli koko lookin pääosassa. Violettia vedin luomen keskiosaan asti, jonka jälkeen tartuin Beauty Bayn Living My Best Light -luomiväriin sävyssä Fluorite. Purkin omaa applikaattoria pääasiassa käyttäen piirsin nestemäisellä värillä luomen sisänurkasta siistin rajan suurin piirtein luomen keskikohdalle, jonka jälkeen häivyttelin värien rajaa siveltimellä. Tämän tuotteen kanssa pitää toimia nopeasti, sillä kuivuessaan sitä ei enää häivytellä mihinkään suuntaan. Näiden kahden  värin rajalle lisäsin JSC:n paletista vielä hiukan sävyä Pink Magic, joka olikin todella haastava työstää.

Tadaa, siinä se! Kolmen (tai neljän) luomivärin look. Huiskautin vielä yllätyksenä pitkästä aikaa kissarajaukset silmiin, minkä lisäksi olisin kovasti halunnut mukaan vielä irtoripset, mutta olinkin heittänyt vuosia kaapissa vanhenneen (yök) ripsiliimani jo roskiin. Onneksi tämä look menee kyllä ihan kivasti pelkällä ripsivärilläkin!

 

 

Seuraavat meikkileikit tehdäänkin sitten varmaan häitä ajatellen, sillä haluaisin koeajaa häämeikkini lähiaikoina. Hui! Siitä testailusta haluaisin tehdä ihan videonkin, mutta saa nähdä miten sen kanssa käy. Aiemmat yritykset ovat kaatuneet kameran temppuiluun tai omien hermojen menettämiseen. Joka tapauksessa, blogiin siitä tulee kuitenkin materiaalia!

tykkäsitkö tästä lookista?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *