Hae
Rosa Camilla

Kesän vanhat ja uudet kauneussuosikit

 

Kerroin viimeksi toukokuussa kauneuslemppareitani, mistä on tietysti vierähtänyt jo jokunen tovi. Nyt kun kokosin tuotteita pöydän nurkkaan tätä postausta varten, tajusin hyvin nopeasti, että nappasin kaapista taas samat purkit ja purnukat, kuin viimeksikin. Siitäpä tietää, että ne on ihan todellisia suosikkeja! Mutta muutama uutuus ja vanha tuttavuus on eksynyt taas kesäisen arkimeikkini joukkoon, joten ajattelin tulla jakamaan näiden ihanuuksien ilosanomaa.

On ollut virkistävää kirjoitella viime aikoina blogissa muistakin aiheista, kuin kauneudesta – erityisesti nyt, kun meikkailtua tulee ehkä kerran viikossa. Tuntuu, että olen menettämässä taitoni, kun en näpelöi joka aamu kasvojani, haha! Kauneus ja kosmetiikka ovat silti edelleen lähellä sydäntäni, ja huomaan kaipaavani palavasti meikkipöydän ääreen useammin kuin aiemmin. Ihanaa ideoida taas siis kauneusaiheisia juttujakin blogin puolelle!

 

 

Ensimmäinen, viimeaikainen suosikkini on tämä Lumene Arctic Sun Ihon sävyn heleyttäjä sävyssä 1 (Kesän valo), jonka nappasin Tokmannilta hyvästä alennuksesta. Geelimäinen pohjustustuote lupaa tuoda iholle luonnollista, päivettynyttä hehkua, mitä se kyllä tekeekin! Tuotetta voi sekoittaa myös meikkivoiteeseen, mitä en ole vielä kokeillut. Geeli on todella paksua, eli tuotetta saa käyttää aika paljon, jotta kasvoille saa tasaisen lopputuloksen. Iho näyttää ihanan hehkuvalta ja päivettyneeltä tuotteen levittämisen jälkeen – vaikka pienen pieniä hileitä onkin iholta erotettavissa. Käyttäisin tätä sellaisenaan esimerkiksi meikittöminä päivinä, muutoin olen levittänyt tätä kevyemmän meikkivoiteen alle tuomaan hehkua.

 

 

Toinen, yllättävä mutta sitäkin positiivisempi suosikki on ollut tämä Revolution Pro Ultimate Eye Look -paletti sävyssä ”Diamonds and Pearls”, joka on ihastuttanut niin juhlassa kuin arjessakin! Näitä neljän napin paletteja Revolution Prolla on useampikin, mutta kaikista niistä tämä soveltuu ehkä parhaiten arkikäyttöön. Ylärivin vaalean rusehtava roosa käy hyvin luomivakoon, tummempi ruskea silmän ulkonurkkaan ja alareunan vaalea shampanja koko luomelle tuomaan hehkua. Yllättävää kyllä mattavärit levittyvät tooooodella helposti, mistä olin todella innoissani. Shampanjan sävy hiukan mureneva kun taas kultainen sävy erittäin mureneva, eli silmien alle kannattaa levitellä puuteria reippaasti, jos tekee luomivärit meikkivoiteen levittämisen jälkeen. Mutta tämä on kyllä muuten ihan super! Levitän itse kaikki shimmerit aina kostealla siveltimellä.

 

 

Sitten päästään yhteen ikisuosikkiin ja toiseen uuteen ihastukseen, jotka molemmat on saatu PR-toimistolta. PuroBIO Double Dream -maskara on ollut siitä asti suosikkini, kun minut valittiin puroBIOn ambassadoriksi, ja sain tämän putelin käyttööni. Tuotteessa on piikikäs harjas, joka jostain syystä vaan levittää tuotteen ripsille niin täydellisesti, että mikään muu ripsari ei ole vetänyt tälle vertoja! Itse ripsiväri on todella mustaa eikä lähde levittymään yläluomelle, kuin ainoastaan todella, todella rasvaisissa olosuhteissa. Itse käytän mattaisia meikkivoiteita, mutta joskus kun on todella kuuma ja hiki, niin ei tämäkään ihan niistä olosuhteista selviydy.

Uutena tuotteena sain testaukseen PuroBIO Indissoluble Silky Powder -irtopuuterin, joka vaikutti ensimmäisen kokeilun perusteella hyvin raskaalta puuterilta. Totuus osoittautui kuitenkin toiseksi, sillä tämä puuteri tekee ihosta ihanan pehmeän, mutta myös sileän. Ei siis näytä ihohuokosilla mitenkään raskaalta, vaan tasoittaa ihoa kevyesti. En ole nyt muita puutereita käyttänytkään tämän saatuani, minkä lisäksi plussaa on, että tuote tuoksuu myös todella mukavalta! Hiukan vaniljaiselta. Tuotehan koostuu pääasiassa luomuviljellystä maissitärkkelyksestä ja riisipuuterista, eli on hyvin samanlainen, kuin toinen ikisuosikkini Paesen riisipuuteri.

 

 

Samassa Revolution Pron tuotteista tekemässäni tilauksessa, jonka myötä sain käsiini yllä mainitun luomiväripaletin, tilasin myös Revolution Pro Hydra Matte -huulipunan sävyssä Swerve. Olin hiukan skeptinen, sillä ”halpismerkkien” mattapunat eivät ole aiemmin mitenkään erityisesti säväyttäneet, mutta tämä tuote on jotain ihan muuta! Sävy on täydellinen pinkihtävä nude arkimeikkiin, minkä lisäksi se kuivuu huulille ohuena, mukavana kerroksena. Tuote myös kuluu huulilta tasaisesti, eikä jätä jälkeensä omituisia rantuja. Ostin tähän sävyyn sopivan huulikiillon myös samaa sarjaa, ja se on kyllä lähes tulkoon samaa väriä tämän punan kanssa! Kiiltoa en ole vain malttanut laittaa vielä tositoimiin, mistä syystä se ei tälle listalle päässyt. Hydra matte -punalle kuitenkin iso peukku, haluan tästä sarjasta sävyjä lisää!

 

 

Tulipahan taas hehkutusta, mutta näitä tuotteita olen todella käyttänyt nyt päivät läpeensä – niinä päivinä tietysti, kun on tarvinnut edes meikata. Hiukan alkaa nyt tympimään tämä kotikonttorilla kykkiminen, mutta ehkä tämä arki alkaa tästä nyt syksyä kohti normalisoitumaan, niin pääsen taas leikkimään ja testaamaan uusia tuotteita. Lisäksi kesälomalla on varmasti taas aikaa kaivella kaappeja ja kokeilla erilaisia komboja luomilla, poskilla ja poskipäillä.

Saa muuten ehdottaa, jos tulee jotain postaustoiveita mieleen kauneuteen liittyen! Kaikki ideat otetaan aina ilolla vastaan.

Kerro kommenteissa sun viime kuukausien lempparituotteesi! 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *