Hae
Rosa Camilla

Vain V-kirjaimella alkavia asioita

 

Bongasin viikonlopun ratokseni ihanan Hannan blogista blogihaasteen, jossa vastataan tietyn aihealueen kysymyksiin käyttäen sanoja, jotka alkavat oman sukunimen ensimmäisellä kirjaimella. Meillä nyt vielä sattuu Hannan kanssa olemaan samalla kirjaimella alkavat sukunimet (V niin kuin Virtanen), niin päätin napata tämän omaankin blogiini!

(Rupesin myös pohtimaan että hehheh, kiva tehdä tämä nyt kun minulla on vielä oma sukunimeni. Kun olen tosiaan menossa syksyllä naimisiin, jonka yhteydessä otan mieheni sukunimen. Sitten tajusin, että mieheni sukunimi tietysti alkaa myös V:llä, eli tämän haasteen luonne ei muutu edes naimisiinmenon myötä. Plääh, V-kirjain on kyllä niin tylsä! :D)

 

 

Vaate.  Villasukat. Lähes jokainen osaa sellaiset neuloa, kestävät käytössä ikuisuuksia ja lämmittävät vuoden pimeimpinä aikoina.

Juoma. Viini. Amen.

Paikka. Verona. Italiasta olen toistaiseksi nähnyt vain Rooman, mutta vielä monta kaunista, ihanaa ja historiallisesti merkittävää paikkaa olisi listalla odottamassa parempia aikoja, Veronan ollessa yksi niistä. Ykkösenä listalla on Toscanan alue, mutta Verona osuisi hyvin pidemmälle roadtripille!

Ruoka. Veriohukaiset. Siis sanon tämän nyt siitä syystä, että olen pienempänä syönyt näitä ihan onnessani valmisruokana, mutta nyt ei menisi kyllä alas vaikka maksettaisiin. En vaan pysty enää edes ajattelemaan ruokia, jotka sisältävät verta. Yäk!

Eläin. Siis V-kirjaimella ei kyllä ala yhtään sellaista eläintä jonka tietäisin. Paitsi villisika, mutta niiden olemisesta ja tekemisistä en keksi mitään kerrottavaa, joten huijaan ja sanon varsa. Koska olen pohjimmiltani ikuinen heppatyttö ja varsat on vaan niin suloisia!

Kukka. Villiruusu. En  voi sille mitään, että ruusut ovat mielestäni vaan maailman kauneimpia kukkia! Toisena olisin voinut mainita valkoliljan, joka on minusta aivan upea. Harvemmin tosin tulee liljoja ostettua, sillä ne ovat yleensä hiukan muita kukkia kalliimpia.

 

 

Tytön nimi. Vilma. On paljon tyttöjen nimiä joista tykkään, Vilma yhtenä niistä.

Pojan nimi. Väinö. Oma äitini on kertonut, että jos olisin syntynyt poikana, olisin ollut Väinö. Hassua kyllä, Rosa ja Väinö ovat niminä jostain ihan asteikon eri päistä, haha! Toinen kansainvälinen ja toinen suomalaistakin suomalaisempi. Mutta tykkään Väinö-nimestä oikeasti todella paljon!

Ammatti. Valokuvaaja. Tämä on nyt myös yksi niistä hassuista vastauksista. Olen nimittäin aina tykännyt kuvaamisesta, kameroista ja ”hetkien vangitsemisesta”, mutta en ole kyllä koskaan tietoisesti toivonut uraa valokuvauksen parissa. Tällä hetkellä toimin siis tietojärjestelmäkehityksen parissa, mutta viime aikoina olen pohtinut, että tuottaisin kyllä mielelläni sivutoimisesti some-sisältöä erilaisille asiakkaille, jos vaan tarve ja tarjonta joskus osuisivat kohdilleen.

Kuvaus henkilöstä. Vallaton tai vivahdeikas. Pidän kaikista eniten ihmisistä, joista oikein hehkuu tietynlaista kepeyttä, itsevarmuutta, iloa ja naurua. Minusta ”vallaton” kuvaa adjektiivina tätä ihmistyyppiä oikein hyvin. Toisaalta ihmisessä pitää myös olla syvyyttä ja eri puolia, erilaisia vivahteita.

Joka kodissa. Huoh, typerä V-kirjain. Videonauhuri? 😀 Veitsi? Vesipullo?

 

 

Sellainen lista tällä kertaa. Täytyy sanoa, että V-kirjain ei kyllä hirveästi jättänyt valinnanvaraa, vaan sain ihan tosissani googletella V-kirjaimella alkavia sanoja. Mielikuvitus oli tästä tekstistä siis kaukana, haha! Haastan kaikki bloggaajatoverini toteuttamaan tämän – ehkä keksitte jotain mielenkiintoisempia keskustelunaiheita, kuin vesipullot ja villisiat. Nyt lähden loppupäiväksi sohvalle vaakatasoon, kun on viimeinen mahdollisuus hengähtää ennen alkavaa työviikkoa, huh!

Ihanaa, alkavaa viikkoa tyypit! 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *