Hae
Rosa Camilla

Kesäkuun värikäs Goodiebox

 

Heippa tyypit! Toivottavasti olette selvinneet juhannuksesta ehjin nahoin, haha! Meillä on takana ihana mökkiloma, joka on hellinyt kyllä kehoa ja aivoja. Myöhemmin tänään ajelemme takaisin kotiin, minkä lisäksi maanantai on vielä ylimääräinen vapaapäivä. Ihan hauskaa, kun töissäkin alkaa jo hiukan tekeminen hiljenemään, tietää kesän olevan todellakin käynnissä.

Tänään kurkataan kuitenkin vielä kesäkuun Goodieboxiin, joka saapui kotiovelle ihanan kesäisissä väreissä. Boksin ulkokuori on vaaleansininen, mitä komplementoi silkkipaperin ihanan vaaleanpunainen sävy.

 

 

Goodiebox on kerran kuussa ilmestyvä kauneuden yllätysboksi, joka kustantaa 24,95 euroa per boksi. Erillisiä postikuluja ei tule, ja tuotteiden kokonaisarvo on aina vähintään 75 euroa. Rahalleen saa siis kolminkertaisesti vastinetta! Tätä boksia on avattu blogissa nyt jonkin aikaa, ja suurin osa esitellyistä tuotemerkeistä ovat sellaisia, joihin en ole aiemmin päässyt tutustumaan. Boksissa on varmasti jotain siis jokaiselle! Lisäksi hauskinta on tietysti boksin yllätyksellisyys – ikinä et tiedä, mitä boksia raottamalla kohtaat. Tilaa oma boksisi täältä!

 

 

 

Ensimmäinen tuote, joka boksia avatessa kiinnittää huomioni, on Figs & Rouge Wonder Love Charm Elixir (38€) -seerumi, joka hehkuu hempeän vaaleanpunaisena. Tämä merkki on itselleni täysin tuntematon, mutta sivujensa mukaan vegaaninen, cruelty-free eli eläinkokeeton sekä monien julkkisten suosima. Seerumi lupaa kirkastaa, kosteuttaa ja tuoda iholle hehkua, mitä se varmasti tuokin, sillä koko purkin neljäs ainesosa on ”mica”, joka on käytännössä hohtava mineraali. Tästä tuotteesta minulle jäi kuitenkin huijattu olo.

En lähtökohtaisesti pidä siitä, että tuote, joka on tarkoitettu ihonhoitoon, sisältää näin paljon ns. väriaineita. Jostain syystä kiinnitin tähän nyt aivan erityistä huomiota, sillä seerumin muutkaan ainesosat eivät ole juurikaan päätä huimaavia, oikeuttaakseen korkean hintalapun – ruusuvettä, kvartsia ja kehäkukkauutetta. Tämä on valistumaton mielipiteeni, vaikka tuote lupaakin sisältää runsaasti A, C ja E-vitamiineja, sekä hyaluronihappoa. Hyaluronihappoa en kumma kyllä löytänyt ainesosaluettelosta, edes sen muilla nimillä, vaan tuotteen kosteuttavia ainesosia ovat ainoastaan propyleeniglykoli ja glyseriini. Kokeilen tätä seerumia kyllä mielenkiinnolla, mutta suoraan sanottuna, en ostaisi tuotetta omalla rahallani.

 

 

No joo, sitten niihin muihin tuotteisiin. N.A.E. Delicatezza Hand Soap (4,99€) on luonnollisia ainesosia sisältävä käsisaippua, jonka luomuviljelty appelsiininkukka hellii käsiä. Tämän merkin vartalosaippuan saimme viime boksissa, ja olemme mieheni kanssa tykänneet siitä. Käsisaippuassa ei ole juurikaan tuoksua, mutta purkki on kyllä todella kaunis esiteltäväksi lavuaarin nurkalla. Ylipäätään oli ilahduttavaa nähdä tämä tuotemerkki lähiprismamme hyllyssä! 
Lisäksi boksissa oli mukana myös testikokoinen Karmameju Sun / Body -aurinkorasva (35€/200ml). Kyseessä on fyysisen UV-suojan sisältämä tuote (SPF 15), minkä lisäksi tässä ainesosaluettelo on täynnä kaikenlaista ihanaa – Aloe Veraa, E-vitamiinia, shea-voidetta, jojoba-öljyä ja manteliöljyä. Nam! Tuote on myös vegaaninen, sekä ilmeisesti luonnonkosmetiikaksi luokiteltavaa, vaikka sillä ei virallista sertifikaattia olekaan. Tämä puteli herätti kiinnostukseni tuotemerkkiä kohtaan, sillä merkki on ensinnäkin tanskalainen, minkä lisäksi tuotteet tehdään Italiassa. Ainiin, ja tuotteen tuoksukin on paljon raikkaampi, kuin monissa perinteisissä aurinkorasvoissa!

 

 

Viimeisenä mutta ei vähäisempänä boksista löytyivät vielä Sandstone Raincoat Waterproof Mascara (24€) sekä Anwen Eco -hiusharja (15€). Sandstone-merkin ripsiväri on allergiasertifioitu ja vegaaninen, mikä ilahduttaa varmasti monia, herkempiä silmäpareja. Ripsiharja on tuotteessa mielestäni juuri täydellinen – varmasti erotteleva, mutta myös tuuheuttava. Vedenkestävyyttäkin pääsen testaamaan hyvin näillä keleillä.  Tämäkin on muuten tanskalainen tuotemerkki, eli skandinaavista tuotantoa.

Hiusharja oli hämmentävä, mutta ihan positiivinen yllätys. Anwen Eco-hiusharja ei ole perinteinen harja, vaan sen muotoilu on toteutettu niin, että harjakset liikkuvat pään muotojen mukaisesti. Harja on myös tehty biohajoavista materiaaleista, eli oikeissa olosuhteissa se hajoaa täysin viiden vuoden sisällä.

 

 

Siinäpä kaikki! Boksin kokonaisarvo oli tässä kuussa 82 euroa, plus Karmamejun aurinkovoide, joka oli näytekokoinen. Tykkäsin erittäin paljon tämän kuun tuotteista, sillä niissä oli vaihtelevuutta, mutta myös kivoja, uusia tuotemerkkejä! Figs & Rougen seerumista en edelleenkään ole täysin varma, tuotemerkki on kiva ja mielenkiintoinen mutta tuote ei vakuuttanut laisinkaan.

Mitä mieltä olit tämän kuun boksista?

 

2 kommenttia

 1. Jenna kirjoitti:

  Mulla oli vähän hitti/huti 50/50 tää boksi. Ite tykkäsin tosta seerumista, mutta en edes katsonut tuotetietoja, joten oletin sen olevan meikkituote. 😀 Vähän samaan tapaan kuin ne lumenen hohtoa tuovat meikkiseerumit. Näin olenkin sitä käyttänyt ja meikkivoiteeseen sekoitettuna tuo kivan hohdon. Ihonhoitoon en kyllä käyttäisi kun ei ole edes sellainen koostumus. 😀
  Hiusharjasta tykkään myös kovasti. Ihan huippu, vaikka aluksi tuijottelinkin sitä ihmeissäni. Maskara yhden kokeilun jälkeen ihan täysi huti. Valui 3h sisällä ihan ympäriinsä niin että näytti siltä että olisin saanut turpaani…
  Aurinkovoide ja käsisaippua taas ihan ok. Ei mitään ihmeellistä ja tulee käytettyä.

  • Rosa Camilla kirjoitti:

   No joo, tavallaan tosi kiva boksi mutta eniten ärsyttää tuo seerumi! 😀 Koska sellaiselta korostustuotteelta se kyllä näyttääkin… Mutta samoin tuon ripsarin kanssa, kokeilin sitä nyt heti tämän julkaistuani ja se siitä vedenkestävyydestä. Mutta seuraavaa boksia odotellessa! Toivoisin kyllä edelleen, että tuotteet voisi boksin sijasta saada vaikka kuplamuovitetussa kuoressa – en keksi enää käyttökohteita kotona näille laatikoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *