Hae
Rosa Camilla

Viime viikkojen kauneuslemppareita

 

Aurinkoista alkuviikkoa! Mietin viikonloppuna, mitä oikein kirjoittelisin teille tässä välissä, ennen kuin toukokuun Goodiebox tupsahtaa postilaatikosta. Kotona oleskelu ei nimittäin ole tehnyt minusta juuri sen mielikuvituksellisempaa, vaan päin vastoin hankaloittanut uusien aiheiden pohtimista. Erityisesti valokuvauksen näkökulmasta, sillä en ole kehdannut raahata vielä miestä keskustaan nappaamaan asukuvia… Ehkä vielä jossain vaiheessa. Tajusin kuitenkin hetken pähkäiltyäni, että kauneuslemppareista on aina kiva jutella, joten tuhosin viikko sitten saamani yllätyskimpun ruokapöydälle näitä kuvia varten, haha!

Ihonhoito ja kosmetiikka eivät karanteenista huolimattakaan ole lakanneet olemasta läsnä arjessani ja olenkin aika säännöllisesti meikannut ihoa ja silmiä näin etätyössäkin. On kiva muutenkin ottaa aamusta se pieni hetki itselle sen sijasta, että nousisi suoraan peiton alta työkoneen äärelle. Sitä paitsi etätyöpäivän kivan silmämeikin voi ikuistaa vaikka instagramiin, vink vink!

Rulla alemmas ja lue viime viikkojen kauneussuosikeistani!

 

 

Pääasiassa yövoiteena suihkun jälkeen, mutta osittain jopa päivävoiteenakin meikin alla olen jo jonkin aikaa käyttänyt Santen Family-sarjan päivävoidetta (jolla hintaa vain 6,95€) granaattiomenan ja marulan ”makuisena”. Unnan Lempi-rasvan loputtua bongasin tämän voiteen Prisman hyllystä, ja edukkaan hintansa sekä luonnonkosmetiikan sertifikaattien puolesta otin sen kotiini testattavaksi.

Tuoksu on aiiivan ihana, jopa huumaavan makea, minkä lisäksi koostumus on juuri sopivan paksua. Iho jää voiteen imeytymisen jälkeen ihanan kimmoisaksi, pehmeäksi ja kosteutetuksi. Suurin osa ainesosista on luomuviljeltyjä, minkä lisäksi tuote on vegaaninen. Tyk-kään! Olen käyttänyt tätä niin ahkerasti, että kohta on itseasiassa haettava uusi purkki lähi-Prismasta.

 

 

Kun sitten olen työaamuina etätyöstä huolimatta ottanut meikkisudin käteeni, olen testaillut hiukan yllättäviäkin komboja. Lumenen Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum on todella juoksevaa ja ohutta yksinään, mutta aivan täydellinen kosteuttaja johonkin mattaisempaan meikkivoiteeseen sekoitettuna! Muun muassa aiemmin esittelemääni suosikkiin NYXin Can’t Stop Won’t Stop -meikkivoiteeseen sekoitettuna iho jää mattaiseksi, mutta ei yhtään liian kuivaksi ja kakkuiseksi. Sellaisenaan tämä ei siis omalla ihollani tee juuri mitään, mutta mattaisissa meikkivoiteissa sekoitettuna niiden koostumus on iholla mukavampi ja kevyempi.

Nämä kaksi muuta kuvassa näkyvää ovat myöskin arkimeikkini perinteiset elementit. PuroBIO:n kulmakynä sävyssä 28 (tummanruskea) on juuri täydellinen omille kulmilleni, joihin on hiljattain tehty microblading. Sipaisen kynällä kulmieni häntää hiukan tummemmaksi, sekä tarvittaessa korostan kulmien ylärajaa. Sävy on vaalean- tai tummanruskeille kulmakarvoille juuri sopivan kylmä, mutta ei kuitenkaan harmaa.

Lumenen Invisible Illumination Instant Illuminizer sävyssä Midnight Sun taas luo kulmien alle ja poskipäille todella kauniin, lähes ihon sävyisen hohteen. En tiedä mitä muuta tästä sanoisin, kuin että Lumenen valopisarat ovat ihania. Helppoja levittää puuteroidun ihonkin päälle sormenpäillä, kuivuvat nopeasti ja jättävät iholle kauniin, todella luonnollisen hohteen.

 

 

Puuterituotteissa olen myös luottanut hyllyistäni löytyviin vanhoihin klassikkoihin. Paesen riisipuuterin esittelin jo tässä postauksessa, joten ei siitä sen enempää. Käytän edelleenkin päivittäin! Väripuutereista taas olen aivan ihastunut Pretty by Flormarin mattaiseen poskipunaan, joka itselläni on sävyssä 03 Peach Bronze. Nämä sävyt antavat poskille ihanan, ruskettuneen sävyn, johon yleensä sekoitan vielä hiukan jotain hohdepuuteria sekaan.

Toinen suosikkini on yllättäen jo jokin aika sitten saamani puroBIO:n Resplendent Bronzer sävyssä 05, jonka kuvittelin aiemmin olleen liian tumma, mutta hennosti levitettynä oikeastaan poskilla todella luonnollinen! Aurinkopuuterin lämmin sävy tekee ihosta paljon elävämmän näköisen. Levitän tätä poskipäiden alle sekä otsalle, nenän päähän ja leukaan. Saan näin kivasti varjoa, mutta myös jotain rusketuksen omaista kasvojen reunoille. Minusta nämä puroBIO:n tuotteet vaan levittyvät ihan todella hyvin iholle, ilman sen suurempia vaivoja, mistä tällekkn puuterille tulee kyllä isoa plussaa!

 

 

Olen oikeastaan nyt, talven pimeimpien kuukausien viimein valjettua, alkanut leikkimään enemmän luomiväreillä, enkä oikein osaa olla enää ilman kimalletta luomilla. Monia vuosia tyyliini kuuluivat klassiset kissansilmärajaukset, mutta niiden piirtäminen tuntuu nykyään lähinnä oudolta! Värien ja kimalteen tarvettani on viime viikkoina tyydyttänyt Jeffree Star Cosmeticsin Blood Lust-paletti, joka oli myöhäinen syntymäpäivälahja mieheni perheeltä.

Tässä paletissa tiivistyvät minusta kevään raikkaus, ilo, värit ja valo. En ensin ajatellut ihastuvani violetteihin sävyihin niin paljon, kuin lopulta ihastuin. Heleitä pastellisävyjä, kimalletta mutta toisaalta myös syvän vihreää ja mustaa. En tiedä, jostain syystä inspiroidun tästä paletista ihan todella paljon! Erityisesti Wet Jewel -sävy, joka on enemmänkin glitterinen kuin metallinen, näyttänee ihanalta minkä tahansa muun sävyn päällä.

 

 

Sellaisia suosikkeja toukokuuhun! Miltä sun suosikit näyttävät tällä hetkellä kauneuden saralla? Pääasiassa juurikaan mitään uutta ei kosmetiikkahyllyille ole eksynyt, vaan olen tutkinut enemmän nykyisiä varastoja, ja muodostanut uusia ihastuksia. Rahaa olen säästellyt enemmän kotijuttuihin, mikä tuntuu tällä hetkellä isommalta mielenkiinnon kohteelta, haha! Häitä ajatellen olen kuitenkin haaveillut muutamasta Lumenen jutusta, joten ehkä piakkoin kirjoitellaan niistä.

Ihanaa alkavaa viikkoa! Kerro kommenteissa sun suosikit! 

 

 

NAPPAA TÄSTÄ MYÖS LISÄÄ LUETTAVAA:

Monien muistojen tuoksu

Huhtikuun Goodiebox

Helpot ja kevyet välipalavinkit arkeen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *