Hae
Rosa Camilla

Goodbye Bettebox, welcome Goodiebox!

*Sisältää mainoslinkkejä

 

Kävin toissapäivänä hakemassa postista ensimmäisen Goodieboxini ikinä, sillä kuten aiemmassa postauksessa kerroinkin, Bettebox myytiin tanskalaiselle Goodieboxille, ja boksit tulevat jatkossa olemaan siis Goodieboxeja! Odotin tätä helmikuun boksia kuin kuuta nousevaa, sillä olen katsellut Goodieboxia aiemminkin ”sillä silmällä”, mutten koskaan malttanut tehdä tilausta.

 

 

Goodiebox on siis Betteboxin tavoin kerran kuussa ilmestyvä kauneuden yllätysboksi, joka kustantaa 24,95 euroa kuukaudessa. Erillisiä postikuluja ei tule, ja tuotteiden kokonaisarvo on aina vähintään 75 euroa. Rahalleen saa siis kolminkertaisesti vastinetta! Lisäksi Goodieboxilla on paljon yhteistyökumppaneita, esimerkiksi Clinique, Pixi ja Gosh, eli uusia tuttavuuksia on boksissa varmasti luvassa. Tilaa oma boksisi täältä*!

Kurkataan sitten helmikuun Goodieboxin sisältöön!

 

 

Essentials by Goodiebox Face Mist (9,95€)

Tämä virkistävä kasvosuihke on Goodieboxin omalta merkiltä, ja sisältää puuvillansiemen- ja puuvillakukkauutetta, sekä ruusuvettä. Tuoksu on lähes olematon, mutta suihkupullon suutin tarpeeksi pieni, ettei tuote ei leviä kasvoille isoina tippoina, vaan kevyenä suihkuna. Suihkuttelin tätä eilen kasvoilleni suihkun jälkeen, enkä oikeastaan tiedä, mitä mieltä tuotteesta olisin. Tuotteen toisena raaka-aineena on listassa glyseroli, joka toimii tehokkaana kosteuttajana.

Mudmasky Aftermask Vitamin Serum (49€)

En ollut järkyttävän innoissani tästä tuotteesta, sillä aiemmin kokeilemani Mudmaskyn tuote sai yleensä normaalin ihoni punoittamaan. Tämä seerumi sisältää muun muassa merilevää, ja sopii erityisesti kasvonaamion viimeistelijäksi. Hintansa puolesta tuotteen odottaisi toimivan, joten laitan tämän testiin heti tänään illasta!

 

 

Love Beauty and Planet Blooming Radiance Sheet Mask (3,5€) 

LBP on yksi suosikkimerkeistäni, sillä kaikki tuotteet ovat toistaiseksi olleet aivan ihania, jo pelkästään hinta-laatu-suhteeltaan. Tämäkin kasvonaamio on varmasti siis aivan täydellinen kasvojen kosteuttaja, kuten muut merkin Murumuru-voita sisältävät tuotteet. Naamio on tehty muuten biohajoavasta materiaalista, eli sen voi heittää biojätteeseen käytön jälkeen!

Bio2You Nutritive Face Mask with Dragons Tree Resin (23,5€/75ml)

Bio2You tuli tutuksi Betteboxin kautta joskus noin vuosi sitten, kun saimme muistaakseni saman merkin vartalorasvan. Sitä en ymmärrä, miksi tämä tuote tuli boksissa aivan erilaisessa purnukassa, kuin tuotelehtisen kuva (samanlaisessa muovipurkissa tuli myös aiempi rasva). Lisäksi tässä purnukassa tuotetta on vain 50ml. Naamio jätetään yöksi iholle, ja sen pitäisi kosteuttaa, ravita ja rauhoittaa ihoa. Tuoksu on ainakin taivaallinen, ja illalla levitetty naamio jätti jälkeensä todella kimmoisan ihon.

J. Mäki Professional Hair Conditioner (Volume) (13,9€) 

J. Mäki -merkin hiustuotteita tuli myös aiemmissa Betteboxeissa. Tästä ei ollut kummempa tietoa tuotekortissa, joten oletan, että hoitoaine antaa jokseenkin volyymia hiuksiin, samalla siloittaen latvoja.

 

 

Boxin kokonaisarvo on yhteensä siis noin 90-100 euroa, mikä kuulostaa ihan hullulta, kun vertaa Betteboxiin. Ja suoraan sanottuna Betteboxin kokonaisarvo ei koskaan ollut mielestäni täysin hintansa väärti. Vaikka tuotteiden hinta ylittäisi boksin ostohinnan, ei se tarkoita aina sitä, että boksiin kannattaisi sijoittaa sokkona sen ostohintaa. Ymmärrättekö mitä tarkoitan? Jos esimerkiksi tiedän saavani 50 euron edestä luonnonkosmetiikkaa, maksan siitä mielelläni 20 euroa, mutta jos en tiedä, saanko karkkia, pikkuhousunsuojia vai Lumenen huulikiiltoja, en välttämättä halua sijoittaa enää ko. summaa. Just saying.

Tässä boksissa oli kivasti erilaisia tuotteita, mutta pakko sanoa, että boksissa näkyvät tuotemerkit ovat melkein kaikki olleet Bettessä jo aiemmin. Ilmeisesti boksista oli myös erilaisia versioita liikkeellä, sillä esimerkiksi Purkkisirkus-blogin Sonjan boksissa oli aivan eri tuotteet, kuin omassani! Saatoin siis hiukan pettyä tällä kertaa, mutta hei, ensi kuun boksia odotellessa!

Mitä tykkäsit helmikuun Goodieboxista?

2 kommenttia

  1. Sonja Suomela kirjoitti:

    Joo siis aika eri versioita näköjään liikkeellä! Oletin jotenki et tää olis sellanen et kaikille tulee sama! Oon kyllä tyytyväinen tohon mun versioon, koska oon saanu hiljattain Bettestä noista sun tuotteista hoitoaineen ja ton sheet maskin 🙂

    • Rosa Camilla kirjoitti:

      Niinpä, missään ei minusta mainittu sitä, että boksien sisältö on erilainen! Mutta tuo sun boksi vaikutti kanssa tosi hyvältä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *