Hae
Rosa Camilla

Hempeää luomiväriä ystävänpäivänä

 

Ihanaa ystävänpäivää!

Ystävänpäivä on aina ollut tavallinen päivä muiden joukossa, vaikka siihen liittyykin paljon kivoja muistoja ja paljon ystävien kanssa hulluttelua. Suosikkimuistoni kouluajoilta liittyi muistaakseni vuoden 2009 tai 2010 ystävänpäivään, kun meillä oli koulussa halitempaus, jossa jokainen halukas ripusti kaulaansa pahvisen sydämen ja lähti halailemaan koulutovereitaan. Halauksen jälkeen kumpikin kirjoitti nimensä toisen sydämeen, joten siinä sitten kilpailtiin isolla porukalla siitä, kenellä on eniten nimiä sydämessään! Ja sehän tarkoitti myös eniten halauksia. Se jos joku on minusta ystävänpäivässä juuri niin ihanaa, kun saa ihan luvan kanssa jakaa sydämiä ja rakkautta ihmisille ympärillään! Olkoon se sitten töissä jaettujen vaaleanpunaisten munkkien, tai ihan vaan yhden ystävälle lähetetyn tekstiviestin takana.

Sen kunniaksi halusin myös hullutella itsekin, joten otin unohdetut luomivärit käyttööni ja heitin luomilleni ystävänpäivän teeman mukaisesti kirkasta pinkkiä!

 

 

Käytetyt tuotteet:

Makeup Revolution Conceal & Define -meikkivoide, sävy 3.5

Makeup Revolution Conceal & Define -peitevoide, sävy 1

Pretty by Flormar -poskipuna, sävy Peach Star

Makeup Revolution Highlight Reloaded, sävy Dare To Divulge

H&M Bronzer (ikisuosikki, ei löydy enää hyllyistä, nyyh!)

Jeffree Star Cosmetics Blood Sugar -luomiväripaletti

Jeffree Star Cosmetics The Gloss, sävy Candy Drip

Oriflame The ONE 5-in-1 Wonderlash -ripsiväri

 

 

Tämä meikkilook syntyi vain kolmella eri luomivärinapilla – Jeffree Star Cosmeticsin Blood Sugar-paletista löytyvillä väreillä Sugarcane, Cake Mix ja Cavity. Ja oikeastaan myös sävyllä Candy Floss, jota lisäsin lopuksi vielä hitusen luomien sisänurkkaan. Tämän voi halutessaan jättää lisäämättäkin! Silmämeikin tein ennen meikkipohjan tekoa, sillä värikäs vaaleanpunainen on varistessaan hankala pyyhkiä pois, enkä halunnut vaaleanpunaisina hehkuvia silmänalusia.

 

 

Luomivakoon levitin ensin runsaalla kädellä Sugarcane-sävyä, joka loi hyvin hennon varjon luomivakoon. Tummensin varjostusta hiukan sävyllä Cake Mix, pääasiassa luomivaon ulkoreunalla. Tämän jälkeen otin sävyä Cavity pienelle, teräväpäiselle siveltimelle, ja sipaisin sitä luomen sisänurkasta aina noin puoleen väliin luomea. Tämä kikka sopii tosi kivasti myös muiden värikkäiden sävyjen kanssa! Tämän jälkeen otin Sugarcane-sävyä tiiviimmällä siveltimellä, ja levitin sitä luomen ulkonurkasta aina puoliväliin. Tällä sävyllä häivytin myös vaaleanpunaisen luomivärin rajoja.

Lopuksi vielä sipaisin tosiaan sävyä Candy Floss aivan tuohon silmän sisänurkkaan hennosti.

 

 

Huulille levitin runsaasti Jeffree Star Cosmeticsin huulikiiltoa sävyssä Candy Drip. Kokonaisuudesta tuli minusta aivan ihana, sillä silmän sisänurkan kirkkaasta pinkistä huolimatta meikki on todella kevyt, ja jopa arkinen. Samaa tyyliä olen käyttänyt aiemmin myös kirkkaan keltaisen luomivärin kanssa, ja sisänurkka toimi jostain syystä siinäkin tosi kivasti! Nyt ei muuta kun ystävänpäivän viettoon – suunnitelmissa olisi lähteä muutaman ystävän kanssa katsomaan Kalpan ja Jypin jääkiekkopeliä, että se siitä romantiikasta, haha!

 

 

Onko sulla suunnitelmia ystävänpäiväksi?  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *