Hae
Rosa Camilla

Uusi suosikki: kevyt meikkivoide sekaiholle

 

Olen jo pitkään hakenut ”sitä oikeaa” meikkivoidetta, koska tuntuu siltä, että mikään ei ole riittävän hyvä. Joko iho on kakkuinen, epätasainen, kiiltelevä, meikkivoide kuluu pois ennen aikojaan tai muuten vaan näyttää hirveältä naamalla. Ja toisaalta, uusia meikkivoiteita kokeillessani huomaan, että vanhatkaan ikisuosikit eivät ole ikuisia, sillä esimerkiksi oma henkilökohtainen lempparini, Maybellinen Fit Me  matte+poreless, ei olekaan enää se lempparini. Kokeillessani sitä vähän aikaa sitten totesin, että onpas vaikea levittää, ei näytä siistiltä iholla ja puuterituotteet levittyvät oudosti. Äh!

Bongasin kuitenkin jokunen aika sitten Sokoksella pyöriessäni alelaarista NYXin Can’t Stop Won’t Stop -meikkivoiteen, josta olin kuullut jo sosiaalisessa mediassa jonkin verran mainintoja. Tein siis oikeastaan ostopäätöksen sen suhteen, että olin kuullut voiteesta hyvää, ja se sattui olemaan alennuksessa – oikeasti en juuri nyt edes tarvinnut uutta meikkivoidetta. Normaalihinta tuotteelle on Sokoksella 18,90 euroa, mikä on omaan korvaani todella korkea hinta. Alennuksen myötä maksoin siitä muistaakseni 13 euroa.

 

 

Samasta alelaarista bongasin myös saman sarjan peitevoiteen, joka oli myös siis kivassa alennuksessa. NYXin Can’t Stop Won’t Stop Contour -peitevoide on normaalisti 10,50 euroa, ja alennuksen myötä taisin maksaa siitä noin 7 euroa. Ei huono diili laisinkaan! Meikkivoiteesta sävy Vanilla osoittautui ihan sopivaksi, vaikka se voisikin olla ihan himpun tummempi. Peitevoiteesta sävy Alabaster on tosiaan nimensä mukaisesti kalkinvalkoinen, eikä ihan täysin imartele omia silmänalusiani. Sekoitankin tätä usein hiukan tummempiin peitevoiteisiin, joiden kanssa se tuo kivaa kirkkautta silmien alle ilman, että näytän haudasta nousseelta.

 

Täydellinen meikkivoide sekaihon tarpeisiin

 

Ihastuin meikkivoiteeseen oikeastaan heti ensimmäisen käyttökerran myötä. Tuote on todella kevyt ja helppo levittää iholle paksulla, tiiviillä meikkivoidesiveltimellä. Koostumuksensa puolesta se ei paakkuunnu tai näytä kakkumaiselta, kunhan levityksen tekee nopeasti, sillä tuote myös kuivuessaan sitten jämähtää ihan tosissaan. Sokoksen verkkosivuilla suositellaan levittämään alle vielä NYXin samaa nimeä kantava mattainen pohjustusvoide, mutta sitä en tekisi kyllä missään nimessä. Oma ihoni on hiukan pintakuiva, ja tuote kuivuu niinkin tehokkaasti, että se saattaa jopa hiukan kiristää leuan ja poskien alueelta. Siksi olenkin nyt levittänyt pohjalle kosteusvoiteen aina ennen meikkivoiteen levittämistä. Kauniina ja kevyenä meikkivoide pysyykin sitten oikeastaan koko päivän, ja ihon pinnalleen puskeman oman kosteutuksen myötä se näyttää jopa päivän lopuksi hiukan luonnollisemmalta iholla.

 

 

Peitevoide ei ole yhtä kuiva, vaan tuotteena muistuttaa paljon Maybellinen Fit Me -peitevoidetta. Kermainen ja helposti levitettävä, ei luistele iholla mutta vaatii kuitenkin puuteroinnin, ettei tuote keräänny juonteisiin. Kokonaisuutena tämä kombo on mielestäni aivan ihana, ja erityisesti juuri tämänkaltaista meikkivoidetta olen kaivannut omaan arkeeni. Nopea levittää, ei vaadi juurikaan puuterointia, muut tuotteet levittyvät päälle tasaisesti, iho ei näytä rusinalta mutta ei myöskään öljylautalta. Harkitsin tätä meikkivoidetta jopa häämeikkini pohjalle, mutta palataan siihen myöhemmin!

Jaa kommenteissa sun lempparimeikkivoide! 

 

2 kommenttia

  1. Sonja Suomela kirjoitti:

    Tota meikkivoidetta en olekaan kokeillut! Mun suosikki on tällä hetkellä Lumenen Blur ja Misshan bb-voide punaisessa tuubissa 🙂 Pitäis taas kyllä ottaa joku muu välillä taas käyttöön. Helposti jämähdän varsinkin meikeissä vaan yksiin ja samoihin tuotteisiin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *