Hae
Rosa Camilla

Blogimuutto!

Ihanaa perjantaiaamua just sulle!

Hei mahtavaa aloittaa vuosi 2020 täällä Vaikuttajamedian ihanassa yhteisössä! Ja tosi kivaa, että päädyit lukemaan tätä blogia. Muutto on nimittäin nyt suoritettu, ja bloggaaminen jatkuu jatkossakin täällä. Tuntuu, että nyt ollaan siinä pisteessä blogiuralla, mihin olen aina tähdännytkin, vaikka alku olikin niin kivinen – blogia on nimittäin kirjoitettu jo 2016 heinäkuusta asti, ensin Stoori-yhteisössä, jossa tutustuin ihaniin bloginaisiin, ja sitten Nouw-blogiportaalissa, jossa kipuilin portaalin huonon toteutuksen kanssa. Ja nyt täällä. Ja tänne toivottavasti saa tämä blogipahanen jäädä ja asettua pidemmäksikin aikaa!

 

 

Pieni esittely lienee paikallaan

Blogin kirjoittajana toimin tosiaan minä, Rosa, kohta 25-vuotias naisenalku. Jos pyydettäisiin kuvailemaan itseään adjektiiveilla, sanoisin, että olen herkkä, mielikuvituksellinen, luova, aikamoinen tuuliviiri, sovitteleva, asioihin tarttuva, järjestelmällinen, johdonmukainen (tai sen vastakohta toisinaan), kikatteleva ja joskus ihan pähkähullu. Olen myös toisaalta analyyttinen, pohdiskeleva, maailmaa murehtiva, intohimoinen, tavoitteellinen ja kaikkea kokeileva. Opiskelen kognitiotieteitä Jyväskylän yliopistossa, ja olen pro gradua vaille valmis filosofian maisteri. Opinnothan etenevät tällä hetkellä siis työn ohella, eli mitä aikaa sitten työltä ja opinnoilta jää, vietän kihlattuni ja kahden kissamme kanssa. Käymme ahkerasti salilla ja koitamme kisailla parhaista etureisilihaksista, ulkoilemme lähes orjallisesti ja remontoimme 80-luvun rivariamme. Katsomme myös luvattoman paljon erilaisia murhadokkareita. Blogia aloin kirjoittamaan siksi, että nautin kaikesta kauneuteen liittyvästä, ja halusin jakaa intohimoani myös muille. Jos töissä aiheet pyörivät teknologian ympärillä, kotona ja vapaa-ajalla lemppariaiheitani ovat ihonhoito, kosmetiikka ja sisäinen kauneus.

Blogissa vilahtelevat siis niin meikit, opinnot, remontti, sisustus, työt, kissat ja kasvonaamiot, mutta myös syvällisemmätkin aiheet, kuten ulkonäköpaineet, oman osaamisen kehittäminen, henkinen kasvu ja niin edelleen.

 

 

Ennen kuin lähdet lukemaan aiempia postauksia

Muuton yhteydessähän siirtyi siis koko blogin aiempi historia myös tänne Vaikuttajamedian puolelle. Blogini siirto Nouwilta ei kuitenkaan onnistunut missään muodossaan täydellisesti, eli töitä riittää. Ensinnäkin, useimmista uusista postauksista puuttuvat nyt väliotsikot ja kuvat. Älkää huoliko, koitan käydä niitä sinne ripottelemassa niin pian, kuin vain ennätän, mutta näpertämisessä kuluu valitettavasti aikaa. Vanhemmat, aikoinaan WordPressistä siirretyt postaukset (eli 2016-2017) ovat näköjään siirtyneet sellaisinaan, eli niitä uskaltaa varmaan selailla. Muista en laittaisi päätäni pantiksi.

Vanha blogi löytyy toistaiseksi vielä osoitteesta rosacamilla.nouw.com, eli sieltäkin voi käydä katsomassa, minkälaista materiaalia tämä typykkä on aiemmin syytänyt.

 

 

Mitä on luvassa tulevaisuudessa?

Vaikka ja mitä! Jos olet seurannut blogiani jo pidempään, tiedät varmaan, minkälaista materiaalia tällä kanavalla saa. Aiheet eivät siis tule muuttumaan juurikaan, mutta nyt on ihanaa päästä tekemään materiaalia ihan uudella innolla ja tuloksella! Pari kaupallista yhteistyötä on jo sovittu, ja erityisesti kuopiolaisille (tai savolaisille ylipäätään) on luvassa kaikkea kivaa paikallisten yritysten kanssa. Ja nythän ollaan tosiaan vasta hääsuunnittelun alussa, eli häistäkin varmaan jutellaan vielä aika paljon.

Blogissa on kuitenkin tulossa joitakin muutoksia. Ainakin säännöllisempi julkaisutahti alkaa heti, kun pääsen materiaalien suhteen niin sanotusti ”niskan päälle”, eli ehdin hiukan tekemään matskua etukäteen varastoon. Haluaisin myös jatkossa kokeilla esimerkiksi asupostauksia! En tiedä, pukeudunko millään tavalla inspiroivasti, mutta saahan sitä aina yrittää. Kokeilujakin on siis varmaan luvassa – ei voi kasvaa jos ei kokeile ja erehdy, haha! Toivoisin kuitenkin teiltä kommentteja ja ideoita, jos niitä vaan löytyy. Lukijat ovat nimittäin tässä hommassa aika merkityksellisiä.

 

 

Nauttikaa viikonlopusta!

2 kommenttia

  1. Inka Nitta kirjoitti:

    Tervetuloa Rosa! Kiva olla taas samassa yhteisössä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *