Hae
Rosa Camilla

Me mennään naimisiin!

 

Jos uutinen tulee suurena yllätyksenä, niin en ihmettele, sillä en ole täällä blogin puolella suuremmin toukokuisesta kihlautumisestamme maininnut. Instagramissa sen sijaan asiaa mainostin useamman kuvan verran (haha), mutta on ollut toisaalta ihanaa nauttia tästä omassa pienessä kuplassa, pieniä onnen hippusia sinne tänne levitellen. Ollaan oltu nyt siis kihloissa noin nelisen kuukautta, ja tuntuu kyllä edelleen ihan hullulta kutsua toista kihlatuksi. Alussa panikoitiin, että voiko sormuksen ottaa pois kuntosalitreenin ajaksi, ja nyt taas sormus unohtuu kummaltakin vähän väliä vessan hyllylle tai keittiön pöydälle päiväksi. Ja tottakai toista voi kutsua joka käänteessä ”aviomieheksi” ja tehdä sormuksen sormeen asettamisesta dramaattinen kohtaus keskellä keittiötä. Niin tyypillistä.

 

Meillä molemmilla oli jo suhteen alusta lähtien selkeä käsitys siitä, että mennään kihloihin heti, kun siltä tuntuu, sillä molemmille se kihlautumisen symboliarvo oli merkityksellinen. Häitä vietettäisiin sitten joskus myöhemmin. Noh, yllätys yllätys, mietin sitten juhannuksena Lapin reissullamme, että hittojako tässä mitään odotellaan, ja kysyin Paavolta, voidaanko mennä naimisiin seuraavana vuonna. Itseasiassa mietittiin jo kahdestaan karkaamistakin, sillä häät Las Vegasin kappelissa Elvis Presleyn siunaamana ovat olleet aina salainen haaveeni, mutta ihanahan tuota on juhlia ystävienkin kanssa.

Kyllä me sitten todettiin, että häät on pidettävä. Heti ensi vuonna!

Save the date-kortit lähetettiin viikko sitten, sillä halusin ilmoittaa suunnitelmistamme kaikille vieraille ”virallisesti” hyvissä ajoin. Tykkään tästä ameriikoista periytyneestä tavasta, sillä eipähän tule päällekkäisiä menoja ystävien kesken, kuten lomamatkoja ja sen sellaisia, ja on sukulaisillakin sitten jotain mukavaa odotettavaa.

 

Kaikkia yksityiskohtia en tule täällä blogissa jakamaan, kuten paikkaa ja päivämäärää, sillä koen tärkeäksi pitää asioita myös itsellämme, mutta haluaisin ehdottomasti jakaa ideoita, ajatuksia ja vinkkejä, joita keksin tässä matkan varrella. Äänestä siis alla, jos sulla on jokin tietty aihe, josta haluaisit lukea ehdottomasti lisää! Tein tietysti myös uuden ”Häät”-tunnisteen, jonka alle kerään kaikki hääaiheiset postaukset, koska arvatkaa vaan, miten paljon hössötän jo aiheesta. En sellaisella bridezilla-tavalla, vaan urporakastuneen hölmön tavalla.

 

5 kommenttia

 1. saarelasanni kirjoitti:

  Tosi paljon onnea! Tälläisiä postauksia on aina niin ihana lukea <3

 2. piiakristiina kirjoitti:

  Voi ihanaa, paljon onnea kihlauksen johdosta! <3

 3. rosacamilla kirjoitti:

  Iiiso kiitos! <3

 4. rosacamilla kirjoitti:

  Kiitos kovasti! <3

 5. VeeraKautto kirjoitti:

  tuhannesti onnea! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *