Hae
Rosa Camilla

Muutamia kauneussuosikkeja

Heippa ja ihanaa keskiviikkoa!

Kirjoittelin viimeksi lokakuussa syksyn kauneussuosikeistani, ja koska tuosta on vierähtänyt jo useampi kuukausi, ajattelin tulla päivittelemään tämänhetkisiä suosikkejani. Kokoelma on laajentunut (huimasti) ja arkirutiiniin on pompannut uusia tuttavuuksia. Käydääs siis läpi muutamia uutukaisia!

 

 

Nämä helmikuun Betteboxin mukana tulleet Lumenen Nordic Noir -ripsiväri ja Perfect Skin Eye Illuminator -silmänalusvoide – tykkään, tykkään ja tykkään! Silmänalusvoidetta käytän pääasiassa meikin alla, sillä siinä on ehkä jonkin verran pigmenttiä kirkastaakseen juurikin niitä tummia silmänalusia, toimii! Ripsiväri taas on toisaalta ehkä hiukan hankala käyttää ison harjansa puolesta, mutta toisaalta taas toimii erittäin hyvin ripsien erotteluun ja pidentämiseen – vaatii siis hiukan työstämistä, mutta lopputulos on omaan silmääni täydellinen.

Nyxin Tame & Frame kulma-aineen ostin Sokokselta ihan testimielessä, ja olenkin tykästynyt tähän ihan hulluna. Kulmista saa erittäin luonnollisen näköiset, eikä väri (itselläni 03, brunette) ole liian punertava tai ”vihertävä”, vaan juuri sopiva omaan hiusväriini. Miinusta siitä, että tämäkin tuntuu kuivahtavan suht nopsaa, mutta toisaalta, taitaa olla ihan yleinen ongelma kaikkien brow pomade-tuotteiden kanssa.

 

 

Hurahdin loppusyksystä myös aivan täysin Suomessa hiukan tuntemattomampaan merkkiin – Colourpop. Tätä merkkiähän ei saa siis tilattua kuin Yhdysvalloista, ja merkkiä onkin luonnehdittu ”indiebrändiksi”, ihan jo sen takia, kuinka yllättäen merkki nousi pinnalle, eritoten Youtube-kauneusihmisten keskuudessa. Ultra Satin ja Ultra Matte huulilakkoja olen pääasiassa kokeillut, ja omat lempparini ovat tällä hetkellä Ultra Matte punista Instigator, Speed Dial, Thursday ja Bianca, ja Ultra Satin punista taas Screenshot ja Echo Park.

Myös Super Shock -luomivärit ovat merkiltä päässeet testaukseen, ja omat ehdottomat lempparini ovat yllä näkyvät sävyt – etualalla punertava ruskea nimellä Porter, oikealla vaalean kinuskinruskea nimellä Cornelius ja vasemmalla tumma, suklaanruskea Bandit. Nämä luomivärit vaativat hiukan hommia, eikä niitä noin vain lätkitäkään luomelle, mutta pigmenttiä löytyy ja pienet purnukat ovat mielestäni suloisia!

 

 

Tilasin kosmetiikkakirppikseltä hetken mielijohteesta yllä näkyvän Sleekin Eye & Cheek paletin sävyssä All Day Soiree, ja yllätyinkin positiivisesti. Sävyt ja pigmentti ovat täydellisiä, isompi highlighter ehkä turhan glitterinen omaan makuuni mutta tuo luomiväriksi tarkoitettu (myöskin käyttöasteeltaan rosoisin) vaalea hohtoväri on ajanut highlighterin virkaa kokoelmassani nyt jo jonkun aikaa. Mikäs siinä, sillä vaan saa yksinkertaisesti kauniimman, häikäisevimmän hohdon poskipäille!

 

 

Lumenen Nordic Light Instant Illuminizer sävyssä Rosy Dawn. Tämänkin purkin tilasin käyttämättömänä kosmetiikkakirppikseltä – oikea hinta kaupassa on nimittäin suht suolainen. Ja kuulkaas, tällä saa niin täydellisen, luonnollisen hohdon kasvoille, että tiedän kesällä lähestulkoon uivani tässä. Parhaimman tuloksen saa, kun meikkisienellä töpöttelee tätä poskipäille heti meikkivoiteen jälkeen. Niin kaunista!

 

 

Tämä kuva vilahtikin jo viime postauksessa, mutta unohdin melkein yhden ekstra, ekstra lempparini, jota metsästin kissojen ja koirien kanssa kauan eri kaupoista/nettisivuilta, kunnes bongasin sen viimein koti-Sokokseltani, kun Nyxin hyllyjä oli täydennetty. Nimittäin, tuo kuvassa taka-alalla komeileva Nyxin Full Throttle -luomiväripaletti sävyssä Color Riot! Olen jostain syystä aivan hulluna cranberry-sinappi-oranssihtava ruskea -sävyihin, ja tämä paletti täyttää villeimmätkin toiveeni. Pigmenttiä löytyy, ja hintakin oli vain 11,90 euroa!

Mitäs mieltä olette näistä? Omia kosmetiikkasuosikkejaan ja muita kosmetiikkavinkkejä saa heittää kehiin, ostoslistallani olisi muunmuassa muutama luomiväripaletti ja meikkivoide. Huomaan, että shoppailen nykyään enemmän kosmetiikkaa, kuin vaatteita… Näin siinä käy kun hullaantuu!

Rosa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *